Stilren asiatisk restaurang i Malmö där du både kan äta kreativa och nyskapande anrättningar men även traditionell sushi.
Ägaren och sushikocken Pepi Anevski blev världsmästare i sushi i japanska Chiba år 2013, och har numera även filialer i Stockholm. Detta är förståeligt, för kunskapen är såklart på topp vilket märks på tallrikarna som både svänger runt lite här och där i Asien.
Sushi, bao buns, popcorn shrimps, krispiga risbollar och egengjord kimchi blir till bra smakupplevelser i snygg lunchförpackning.
Den “hemliga” kvällsmenyn med tillhörande dryckespaket är en rolig resa om du vågar kasta dig ut på okänd omakase-mark (omakase betyder “lita på kocken” på japanska). Annars bläddrar du i sushiblocket och beställer nigiri och uramaki.
Lokalen är snyggt stram och klatschigt detaljerad och du sitter bekvämt både högt och lågt när du blir serverad av proffsig personal.