Badhotellet Barsebäckstrand | Barsebäck

Trevligt badhotell vid Barsebäckstrand med bedårande solnedgång och magisk utsikt över Öresund och Danmark. 

Med anor sedan tidigt 1900-tal är Badhotellet en gul liten pärla med avkoppling för familjen, bekanta, nära och kära, där närheten till ett svalkande bad bara är några meter bort.

Rummen är nyrenoverade och personligt inredda med både gammalt och nytt, där varje rum har fräscha badrum med toalett och dusch.

Bokar du sviten får du även disponera en gigantisk terrass som verkligen inbjuder till härliga stunder med sol, bok och iskall dryck.

Restaurangen serverar klassiska och enklare rätter och dessa intas med förbehåll på terrassen när vädret tillåter, annars lockar verandan på insidan.

Frukosten är traditionell, servicen hjärtligt familjär och gästerna är en rolig blandning av skåningar, svenskar, danskar, tyskar och andra européer på äventyr, vilket också avspeglar sig på campingen framför hotellet.

Publicerad 9 maj 2022
Uppdaterad 20 januari 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Bjerreds Saltsjöbad

Bjärred
Bjerreds Saltsjöbad

(9,0 km)
Bjerreds Saltsjöbad ligger längst ut på "långa bryggan" och har en bländande havsutsikt vilket gör detta till ett trivsamt ställe för mat och…
» Läs mer
Bjerreds Station

Bjärred
Bjerreds Station

(9,1 km)
Gul "rocknroll-hippie-villa-ville-kulla-villa" för hela familjen i Bjärreds gamla stationshus med cool rivierakänsla. I första hand vill…
» Läs mer