Broby Gästis | Broby

Broby Gästis drivs av två passionerade entusiaster, Fredrik och Sylvia, som har mat och dryck som livsstil – vilket märks både i rum och i matsal.

Broby Gästis är snyggt renoverat med välbevarade detaljer i hela huset. I restaurangen är den gamla “silla-kylen” fylld med vin och öl, i taket har man kvar de gamla bjälkarna och hatthyllorna har man gjort av brädor från huset.

De nio ljusa nyrenoverade rummen med vackra tapeter har alla eget badrum och passar både par, vänner, familjen, släkten eller den lilla konferensen på besök. Både enkel- och dubbelrum finns.

I restaurangen är det skaldjursafton ibland, sexrätters ibland, traditionell gåsamiddag under hösten och när det lackar mot jul serveras julbord. Mathantverket är ren kärlek.

Vad du är gör så missa inte frukosten eftersom den görs för hand med samma lycka, passion och service som middagen kvällen innan.

På lunchen serveras klassiska rätter som kålpudding, dansk fläskstek, ärtsoppa med fläsk, pasta carbonara, biff stroganoff med mera. Sommarmenyn är såklart mer lättsam.

Läget är lugnt men vackert med torget och kyrkan som utsikt.

Publicerad 6 augusti 2021
Uppdaterad 20 januari 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Brännborns

Broby
Brännborns

(0,0 km)
Urgulligt, populärt och familjärt litet café i Broby med hembakat, lunch, brunch och ibland även…
» Läs mer