Hotel Statt | Hässleholm

Klassiska och anrika Statt mitt på Stortorget möter dig med ledorden “hotel, meet och dine” vid entrétrappan in till det pampiga hotellet.

Sedan renoveringen och övertagandet 2017 stoltserar nu Statt med 93 unikt inredda rum som är personligt ombonade med smakfulla detaljer.

Den närvarande servicen gör din vistelse sådär extra trivsam när du sitter med något läskande på verandan eller takterrassen med bästa spaningsläge över torget.

Lobbybaren serverar klassiska rätter till humana priser som följer årstiderna och vill du ”pubba till det” finns även The Bishops Arms-konceptet i huset.

Traditionell frukost serveras med allt som behövs för en ny start på dagen oavsett om det blir en slät kopp java med croissant eller hela rundan gånger två.

Uppdaterad 20 mars 2024

Info

Också i närheten…

(1.5 km)
Madrix

Hässleholm
Madrix

(0,1 km)
I Hässleholm ligger en drömdestination för dig som gillar att handla söta delikatesser och äta sötsaker. Madrix är fullbelamrat med allt du…
» Läs mer
Café Naomi

Hässleholm
Café Naomi

(0,1 km)
Café Naomi är ett genuint meze-ställe i Hässleholm med generösa portioner, humana priser och vackra serveringar. Du kan bli sittande på en…
» Läs mer