Matmakarna | Kävlinge

Matmakarna i Kävlinge är restaurang och delikatessbutik med fokus på redig mat utan krusiduller. 

Den ljusa lokalen i Kävlinge är uppdelad på två ytor där den ena har plats för hungriga gäster och den andra delen fokuserar på delikatesser, ost och chark.

I hyllorna hittar du bland annat ketchup och grillsåser från Matmakarnas egna märke samt mängder av olika tonics. I disken finns ostar från granngården och nystyckat kött från utvalda bönder att köpa med sig hem.

När det kommer till menyn är det enkelhet med råvaror runt hörnet som står i fokus. Både under lunch och middag bjuds här på smakrik och rolig mat – utan “krusiduller”. Och du får alltid en redig portion utan att det blir för mycket.

Matmakarnas filosofi kan enklast beskrivas som en bbq-sås där man mixat en passionerad gammeldags kötthandlare med nytt mat-tänk.

Uppdaterad 2 mars 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Solnäs Gård

Bjärred
Solnäs Gård

(7,5 km)
Fina Solnäs Gård är en gårdsbutik som ligger ett stenkast från både Malmö och Lund. Kiviks Musteri driver gården som framför allt är en…
» Läs mer
Bjerreds Station

Bjärred
Bjerreds Station

(10,0 km)
Gul "rocknroll-hippie-villa-ville-kulla-villa" för hela familjen i Bjärreds gamla stationshus med cool rivierakänsla. I första hand vill…
» Läs mer