Tunneberga Gästgifvaregård | Jonstorp, Kullabygden

Anrikt och klassiskt gästis i Jonstorp med vällagad mat, förträfflig service och charmiga rum.

Med anor ända från 1700-talet är denna gästispärla verkligen ett tillhåll för grannar och långväga gäster som uppskattar god mat och dryck.

Menyn spänner i allt från köttbullar, schnitzel, gravad lax, lertallrikasill, räkmacka, helstekt färsk spätta, hängmörad ryggbiff och klassisk äggakaga.

Inomhus är det mysigt och lågt i tak med tända ljus oavsett årstid och utomhus är det sittning på den mysiga kullerstensbelagda gården.

På sommaren är pilsnerbaren öppen och bjuder förutom kall öl även på vin i olika färger, klassiska drinkar och enklare smårätter, snacks och tilltugg.

De tre rummen är av det enklare slaget med charmiga detaljer och erbjuder både kort- och långtidsboende med traditionell morgonfrukost där du ska smaka lite extra på räkröran och det hembakta surdegsbrödet. 

Publicerad 3 juli 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
CHAKO

Höganäs, Kullabygden
CHAKO

(7,6 km)
Familjär och myspunkig latinamerikansk krog i Höganäs med spännande dryck- och maträtter with a twist. Om du gillar nya smakkombinationer med…
» Läs mer
Larsviken

Kullabygden, Viken
Larsviken

(9,1 km)
Himmelriket för potatisälskare ligger i Viken där lantbruket Larsviken kan skryta med hela 40 olika sorters potatis som du kan köpa med dig…
» Läs mer