Klassiskt fiskrökeri Kyrkbackens hamn på Ven som funnits sedan 1983 och där fiskens härkomst och odlingssätt är noggrant kontrollerad.
Här slingrar kön sig lång en varm sommardag men när du väl äter din fiskburgare, räkmacka, sill eller varmrökta lax på papperstallrik och dricker en iskall öl i plastglas, då har du glömt den där väntan.
Vill du hellre ta med dig maten till stranden och käka är det inga problem.
Utöver färsk fisk kan du köpa med dig Fiskbodens färdiga “matpåsar” där varken grill, spis eller micro behövs – perfekt om du vill käka på annan plats (måste dock beställas i förväg). Välj till exempel mellan en klassisk picknickpåse som är fylld med ost, chark, lax och räkröra eller kör all in på skaldjurspåsen som är fylld av godsaker som hummer, rökta räkor, romsås och aioli.
Fiskboden har öppet mellan maj och september.
Uppdaterad 19 oktober 2024