The Lodge | Genarp

Spännande spa- och gourmetdestinationen med utsikt över Romeleåsens öppna landskap. 

På toppen av en hawaiiansk surfingvåg innan den bryter ligger den sköna destinationen The Lodge vågsamt vackert.

Inredningsmässigt går det mesta i klassisk New England-stil men tankarna förs även till den klassiska serien Twin Peaks med alla trädetaljer.

Känslan på The Lodge av egentid blir väldigt påtaglig eftersom rummen endast är 22 till antalet och det är otroligt lugnt och skönt på området.

Självklart är den prisbelönta spa-delen redan en klassiker med sin infinitypool och “Aloha Spa Ritual-vandring”. Med en rejält cleansad själ som resultat kanske det blir en “surfar-lager” eller ett glas rosé som törstsläckare vid målsnöret?

Köket presenterar vackra serveringar med lokala råvaror i säsong, mycket självplock och med smaker från både åsen, gården och havet. Skålar gör du med rejält kling i glasen utan att det klirrar nervöst i porslinet av gammaldags fine dining.

Uppdaterad 20 januari 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
The Norrmans Castle

Genarp
The Norrmans Castle

(6,1 km)
The Norrmans Castle i Genarp är en färgsprakande, kulinarisk och cinematisk slottsupplevelse utöver det vanliga. Här möts du av voluminös…
» Läs mer
Dalby Gästis

Dalby
Dalby Gästis

(6,3 km)
På Dalby Gästis känns det lite som att åka tillbaka i tiden. Till en tid då en gästgivaregård var en plats för resande och där snapsen, den…
» Läs mer