Wanås Restaurant Hotel | Knislinge

Wanås Restaurant Hotel är en lugn-lyxig hotellupplevelse för dig som gillar färg och form när det kommer till inredning, natur, konst och gastronomi.

Kökschefen Linus Lind fyller säsongspaletten med vilt, bär, svamp och örter från skogen och plockar eko-produkter från gården som mjölk, nötkött och grönsaker.

Rätterna är precis lagom stora, tempot trivsamt, vinpaket är nyfiket satt och spellistan fyller hela rummet med sköna popklassiker.

I hotellets lounge-del sitter du tryggt på vintage-stolar eller i fåtöljer framför brasan som värmer rummet och själen till tonerna av Chet Baker.

Du somnar lättsamt in i ett av de elva rummens mjuka sängar i total tystnad och vandrar grusmjukt över nästa morgon till den kreativa frukosten och känner dig otroligt tillfredsställd utan att ens ha besökt skulpturparken.

Du kan både äta lunch och middag på Wanås Restaurant Hotel även om du inte bor över.

Uppdaterad 7 april 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Broby Gästis

Broby
Broby Gästis

(7,8 km)
Broby Gästis drivs av två passionerade entusiaster, Fredrik och Sylvia, som har mat och dryck som livsstil – vilket märks både i rum och i…
» Läs mer
Brännborns

Broby
Brännborns

(7,9 km)
Urgulligt, populärt och familjärt litet café i Broby med hembakat, lunch, brunch och ibland även kvällsöppet.  I den söta lilla lokalen…
» Läs mer