Retroroligt korvmecka i Helsingborg som passar alla åldrar, sällskap och smaker.
De himmelskt goda korvarna kommer från Sverige och Balkan, har hög kötthalt och du äter dem med eller utan frasigt bröd med potatismos eller potatissallad. Självfallet ska surkålen med oavsett om korven är kort, lång, tjock eller smal och till maten dricker du nostalgidryck i form av Pucko, Trocadero, Hallonsoda eller lättöl med gubbsmak.
Det finns 20 stycken olika korvvarianter att välja mellan och du hittar säkert din egen favorit som du inte visste fanns. Missa inte Helsingborgsklassikern “Bulle med bulle” till efterrätt.
Vill du att KorvOlle ska följa med hem finns en frys med flera varianter och även viktiga korvtillbehör som ställets egna senap, rostade lök och ketchup.
Inredningen är en nostalgisk resa med mörka gillestugor, tjock-tv, vinylspelare, läskback i garaget och lördagsgodispåse.
Uppdaterad 5 augusti 2024