Kulinarisk golfpärla med skräddarsydda menyer av kocken Daniel Müllern på Kristianstads Golfklubb i Åhus.
Pine serverar både brunch, lunch och middag i stilrent designade lokaler med högt i tak, snygga möbler och fabulös utsikt över golfbanan utanför.
Förutom dagens hittar du alltid en schnitzel, en hamburgare, en Caesarsallad och en rimmad lax på lunchmenyn och till det finns såklart ett bra dryckesutbud att tillgå.
Kvällsmenyn bjuder på burrata, carpaccio och toast Skagen som förrätter och moules à la crème, tryffelpasta, steak minute och ångad torsk med sandefjordsås till varmrätt. Vill du växla upp på köttsidan väljer du något hängmörat från köttkylen – entrecote, oxfilé eller en stor clubstek med trevliga såser och olika tillbehör för en eller flera.
Det där med mat på golfklubbar är precis som med handicap i golf, det kan flyga både högt och lågt i gastronomins tecken, och på Pine flyger den högt helt utan fore.
Uppdaterad 10 oktober 2024