Personlig lunch- och middagskrog i Malmö där du äter otroligt smakfulla små- och mellanrätter.
Kocken och ägaren Matan Levys använder det levantinska köket med bas i Israel för sin matlagning och den paletten är extremt spännande. Det är otroligt hur så få ingredienser på varje rätt kan explodera i munnen så mycket, vilket verkligen får maten att tysta munnen.
Hummusen är himmelsk, den goda tzafatiosten är förbryllande i sin konsistens, aubergineschnitzeln är ett krispfenomen, tagine på räkor en dröm och sist men inte minst – den helgrillade guldbraxen (sea bream) är en smaklökssuccé.
Till maten dricker du naturliga viner, hantverksöl, cider och blir serverad av fantastiskt trevlig personal som ler lika mycket som du och övriga gäster.
Lokalen är liten, färgglad och det känns nästan som att den är medvetet matchad och koordinerad med maten.
Hos Two Forks vill du aldrig att kvällen ska ta slut även om du är stoppmätt och alla fat är tomma.
Uppdaterad 20 maj 2024