Gastronomisk matupplevelse i Malmö med en härligt satt säsongsmeny signerad Tareq Taylors team.
Självklart ska alla ”kändiskockar” ha en finkrog och så även Tareq Taylor, som sedan starten på Kockeriet i Malmö 2014 gått från att laga mat med företag och serverat luncher – helt sadlat om till endast kvällar.
Lokalen är gammaldags-modern och du sitter bekvämt under ljusa lampor och blir serverad perfekt lagom stora gastronomiska upplevelser med råvaran i fokus, både gällande närhet och säsong.
Sittningen börjar lätt subtilt och asketiskt med tre rätter från havet för att intensifiera på upploppet med tre kötträtter. Vill du växla upp på lite dyrare viner så hjälper den närvarande personalen dig med ”vin-nålen” som gör att vinhimlen kommer lite lite närmre.
Den som går på Kockeriet och hoppas få se Tareq Taylor stå och skramla i köket lär bli besviken, eftersom han är fullt upptagen med att vara just Tareq Taylor. Däremot tar hans handplockade personal och kockar väl hand om både dig, ditt sällskap och alla era smaksinnen.
Uppdaterad 2 februari 2024