Pastafabriken | Ingelstorp, Österlen

Pastafabriken i Ingelstorp är så långt ifrån en fabrik man kan komma förutom den coola industriella känslan på lokalen som både andas Berlinbetong och Köpenhamns-träfanér.

Pasta är såklart i fokus och det finns ofta tre varianter att välja mellan – men starta gärna långsamt med lite lokal chark, krämig burrata eller sardeller med vispad ricotta.

Nya moderna viner passar bra till det mesta om du låter dig ledas av den kunniga personalen. Det finns såklart hantverksöl, italiensk cola eller skånsk must om det passar bättre.

I delin kan du köpa chark, ost, bröd, färsk och torkad pasta, kaffe, choklad och olivolja för egen middag. Numera odlas det också grönsaker och örter på baksidan, plus att det finns chans för boende i rum för den som vill “go all in”!

Pastafabriken är välbesökt och charmig destination som alltid levererar och där bordsbokning är nödvändig under högsäsong.

Publicerad 6 augusti 2021
Uppdaterad 20 mars 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Österlenkryddor

Köpingebro
Österlenkryddor

(7,6 km)
Gårdsbutik i Köpingebro där du köper gårdens egna kryddblandningar och färska plantor.  Hos Österlenkryddor hittar du massor av skånska…
» Läs mer