Köpmangatan 6 | Borrby, Österlen

Bistro, café, vinbar, restaurang, B&B – Köpmangatan 6 i Borrby på Österlen är ett charmigt “allt i allo-ställe” dit du bara vill återvända till om och om igen.

Med en ljus och skandinavisk retroinredning, trivsam bistrokänsla och ett glatt värdpar från Göteborg känner du dig direkt som hemma i det blå huset i Borrby.

Är ni ett sällskap där en är sugen på ett glas rosé med en burratasallad, en annan vill ha en kall öl med smörrebröd och den tredje är sugen på kaffe och kaka? Inga problem – här kör man inte på en röd tråd när det kommer till maten utan serverar det som är gött och i säsong vilket känns roligt och sådär skönt okomplicerat.

Luncherna är klassiska och otroligt vällagade och kvällarna bjuder på klassisk a la carte som drar kocksnaran med extra mat-precision på Sverige, Frankrike och länder runt Medelhavet. Menyn ändras ofta, så håll utkik med nyfikenhet.

Vid fint väder sitter du givetvis ute i den lummiga trädgården – en gömd oas med skön vinbar, mycket grönska och en söt liten damm.

Uppdaterad 24 mars 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Wisteria

Gislöv, Österlen
Wisteria

(9,0 km)
Wisteria är ett charmigt och snyggt litet B&B i Gislöv med boutiquekänsla och stor terrass att njuta soliga sommardagar på. Stället…
» Läs mer
VYN

Gislövshammar, Österlen
VYN

(9,4 km)
Daniel Berlin briljerar på VYN och sätter både hotell och restaurang på den gastronomiska världskartan. Utsikten är häpnadsväckande vacker…
» Läs mer