Karnelund Krog & Rum | Gislöv, Österlen

I den lilla byn Gislöv på Österlen ligger Karnelund Krog & Rum där du njuter god mat, skön atmosfär och härligt värdskap.

Det finns sju rum med fin personlig touch och små detaljer som gör det lilla extra. Trädgården och verandan utanför är perfekt för varm-lata dagar och ett glas innan middagen.

I restaurangen finns två säsongsvarierande trerättersmenyer att välja mellan och råvarorna kommer mestadels från odlare och leverantörer runt “Karnelundsknuten”. Matlagaren Peter Walther är träff- och självsäker och lägger lite “extra allt” på varje tallrik till gästernas förnöjelse.

Servicen är familjär och härligt rapp – både i munnen och på golvet. Upplevelsen är som att du befinner dig på en väns nyrenoverade gård, vilket gör middagen ännu roligare än vad den redan är.

“Det här är ett ställe att återvända till”, säger frukostsällskapet morgon efter. Tror vi det – både för en trevlig middag, en skön natts sömn och en mysig frukost dagen efter.

Publicerad 6 augusti 2021
Uppdaterad 24 mars 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Wisteria

Gislöv, Österlen
Wisteria

(0,1 km)
Wisteria är ett charmigt och snyggt litet B&B i Gislöv med boutiquekänsla och stor terrass att njuta soliga sommardagar på. Stället…
» Läs mer
VYN

Gislövshammar, Österlen
VYN

(1,6 km)
Daniel Berlin briljerar på VYN och sätter både hotell och restaurang på den gastronomiska världskartan. Utsikten är häpnadsväckande vacker…
» Läs mer
Maritim

Simrishamn, Österlen
Maritim

(6,6 km)
I centrala Simrishamn ligger Maritim – en trevlig, personlig och klassisk restaurang med anor. Maritim är en ärlig och genuin kvarterskrog…
» Läs mer