Skillinge Hamnkrog av Två Traktörer | Skillinge, Österlen

Skillinge Hamnkrog av Två Traktörer är en modern hamnkrog på Österlen där du njuter av fisk och skaldjur i olika utföranden. 

Interiören matchar havet med en luftig känsla och ljusa möbler och inredningsdetaljer. Atmosfären är avslappnat cool och personalen är kunnig, lyhörd och proffsig.

Havets läckerheter dominerar givetvis på menyn, som sig bör på en hamnkrog. Mellan onsdag och fredag serveras lunch i form av en dagens, och på kvällsmenyn är det à la carte som gäller. Toast Skagen smakar som den ska göra, havskräftorna är sådär löjligt perfekta och bouillabaissen är himmelsk. Såklart finns även skaldjursplatå i olika storlekar.

På lördagar erbjuds ofta brunch som serveras på isiga fat och innehåller bland annat skagenröra, olika sorters sill, färska räkor, eggs florentine, rökt lax och nykokta musslor.

Under veckans sista dag serveras då och då en prisvärd söndagsmiddag.

Publicerad 6 augusti 2021
Uppdaterad 2 mars 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
VYN

Gislövshammar, Österlen
VYN

(3,0 km)
Daniel Berlin briljerar på VYN och sätter både hotell och restaurang på den gastronomiska världskartan. Utsikten är häpnadsväckande vacker…
» Läs mer
Wisteria

Gislöv, Österlen
Wisteria

(3,6 km)
Wisteria är ett charmigt och snyggt litet B&B i Gislöv med boutiquekänsla och stor terrass att njuta soliga sommardagar på. Stället…
» Läs mer