Gamla Bageriet i Borrby | Borrby, Österlen

I det gamla stationshuset i Borrby hittar du Gamla Bageriet som är en fantastisk destination för både fika, bröd och bullar över disk.

Här bakas allt med ekologiska produkter, på lokala råvaror från små producenter, med långa jästider och där mycket av mjölet mals av bageriet själva.

Såklart hittar du olika sorters surdegsbröd, kanel- och kardemummabullar och diverse mjuka och söta kakor som skiftar efter hand och bageriinspiration. Och även om du inte är glutenintolerant så måste du prova chokladbollen gjord på dadlar och typ ett ton kakao – mums!

Du kan förutom fika på kvalitetskaffe även äta frukost i olika storlekar och vill du ha en rejäl macka så görs den à la minute med säker hand och mycket kärlek.

Lokalen är en nymodern stationshistoria med ljusa trämöbler, brunt kakel, gröna paneler, grå putsad betong och med klassiska träbjälkar i taket.

Publicerad 26 mars 2024
Uppdaterad 10 april 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Wisteria

Gislöv, Österlen
Wisteria

(9,3 km)
Wisteria är ett charmigt och snyggt litet B&B i Gislöv med boutiquekänsla och stor terrass att njuta soliga sommardagar på. Stället…
» Läs mer
VYN

Gislövshammar, Österlen
VYN

(9,7 km)
Daniel Berlin briljerar på VYN och sätter både hotell och restaurang på den gastronomiska världskartan. Utsikten är häpnadsväckande vacker…
» Läs mer
HörbyKafé Kagan

Hörby
Kafé Kagan

Underbart gammalt kafé i Hörby med härligt retrostuk på inredning och inramning med gamla tidningar att...

read more