Lunkaberg Bed & Breakfast | Gislöv, Österlen

Mysigt och rofyllt Bed & Breakfast på Österlen med underbar utsikt, vedeldad bastu och pool mitt bland vinrankor, köksträdgård och äppelträd.

Gården är av klassiskt snitt med fyra längor, kullerstenslagd innergård och med ett stort viskande kastanjeträd som möter dig innan nyckeln sätts i lås.

Rummen är lantligt spartanska med alla bekvämligheter som gör vistelsen trivsam inne om nu inte trädgården utanför lockar mer när solen lyser över Österlen.

Extra plus i kanten för härligt vedeldad bastu och pool som spär på lant-lyxen till en känsla av all inclusive utan armband och vattniga drinkar.

Frukosten är lokalt förankrad med mycket hemmagjort från trädgården som långsamt intas med stor förnöjelse under den italienska pergolan eller i matsalen.

Publicerad 6 augusti 2021
Uppdaterad 2 mars 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Wisteria

Gislöv, Österlen
Wisteria

(1,1 km)
Wisteria är ett charmigt och snyggt litet B&B i Gislöv med boutiquekänsla och stor terrass att njuta soliga sommardagar på. Stället…
» Läs mer
VYN

Gislövshammar, Österlen
VYN

(1,5 km)
Daniel Berlin briljerar på VYN och sätter både hotell och restaurang på den gastronomiska världskartan. Utsikten är häpnadsväckande vacker…
» Läs mer
Maritim

Simrishamn, Österlen
Maritim

(7,8 km)
I centrala Simrishamn ligger Maritim – en trevlig, personlig och klassisk restaurang med anor. Maritim är en ärlig och genuin kvarterskrog…
» Läs mer