Sju stilsäkra hotell

Sugen på en vuxenlyxig hotellvistelse som inte innefattar spa? Hos dessa unika boenden får du en annorlunda upplevelse med vackra omgivningar, snyggt inredda rum och gott på både tallrik och i glas.

Båstad: SOEDER Countryhouse & Kitchen
Personligt och intimt hotell utanför Båstad med fyra snyggt inredda dubbelrum. Här sitter du vid vackert uppdukat långbord med de andra gästerna medans maten lagas och serveras av värdparet.

Knisslinge: Wanås Restaurant Hotel
Mellan Hässleholm och Kristianstad ligger vackra Wanås. Detta lugn-lyxiga hotellbesök är för dig som gillar färg och form när det kommer till inredning, natur, konst och gastronomi.

Genarp: The Norrman Castle 
Paret Norrman på Häckeberga Slott bjuder in till en färgsprakande, kulinarisk och cinematisk slottsupplevelse utöver det vanliga. Förbered dig på en originell vistelse med extra allt!

Brösarp: Talldungen
Hos omåttligt populära Talldungen på Österlen går vistelsen i maten och vinets tecken. Mys och njut av naturen runt knuten, den lugna stämningen, de ombonade rummen och självklart av riktigt bra mat och dryck.

Ystad: Villa Strandvägen
Den vackra sekelskiftsvillan ligger ett stenkast från stranden i Ystad och bjuder in till en intim, personlig och gastronomisk upplevelse året om. Här finns endast sju rum som alla är inredda i lyxromantisk stil.

Västra Virestad: Weinbergs
Cool hotell- och restaurangdestination på Söderslätt med mysig innergård, utomhuspool, biljardrum och snyggt inredda rum. Den mysiga restaurangen är en modern och rustik gårdsbistro där menyn varierar utifrån säsong.

Kivik: Ekenäs Gård
I Kivik bor du i moderna och sobert stilrena lägenhetssviter och käkar gott i den intima restaurangdelen. Frukosten dagen efter är helt fantastisk och intas i orangeriet med utsikt över vacker natur.

Publicerad 9 november 2023

Info

Läs också…

Skånes hamnkrogar

Spartanskt med stekt sill på papptallrik eller en fancy skaldjursplatå? Vad du än väljer är det något speciellt…
» Läs mer
il Faro

Viva Italia!

Vegan, köttätare eller fisk- och skaldjursälskare – det italienska köket med pasta, risotto och pizza har något…
» Läs mer