Sju stilsäkra hotell

Sugen på en vuxenlyxig hotellvistelse som inte innefattar spa? Hos dessa unika boenden får du en annorlunda upplevelse med vackra omgivningar, snyggt inredda rum och gott på både tallrik och i glas.

Båstad: SOEDER Countryhouse & Kitchen
Personligt och intimt hotell utanför Båstad med fyra snyggt inredda dubbelrum. Här sitter du vid vackert uppdukat långbord med de andra gästerna medans maten lagas och serveras av värdparet.

Knisslinge: Wanås Restaurant Hotel
Mellan Hässleholm och Kristianstad ligger vackra Wanås. Detta lugn-lyxiga hotellbesök är för dig som gillar färg och form när det kommer till inredning, natur, konst och gastronomi.

Genarp: The Norrman Castle 
Paret Norrman på Häckeberga Slott bjuder in till en färgsprakande, kulinarisk och cinematisk slottsupplevelse utöver det vanliga. Förbered dig på en originell vistelse med extra allt!

Brösarp: Talldungen
Hos omåttligt populära Talldungen på Österlen går vistelsen i maten och vinets tecken. Mys och njut av naturen runt knuten, den lugna stämningen, de ombonade rummen och självklart av riktigt bra mat och dryck.

Ystad: Villa Strandvägen
Den vackra sekelskiftsvillan ligger ett stenkast från stranden i Ystad och bjuder in till en intim, personlig och gastronomisk upplevelse året om. Här finns endast sju rum som alla är inredda i lyxromantisk stil.

Västra Virestad: Weinbergs
Cool hotell- och restaurangdestination på Söderslätt med mysig innergård, utomhuspool, biljardrum och snyggt inredda rum. Den mysiga restaurangen är en modern och rustik gårdsbistro där menyn varierar utifrån säsong.

Kivik: Ekenäs Gård
I Kivik bor du i moderna och sobert stilrena lägenhetssviter och käkar gott i den intima restaurangdelen. Frukosten dagen efter är helt fantastisk och intas i orangeriet med utsikt över vacker natur.

Uppdaterad 2 april  2024

Info

Läs också…

Bongska Huset

Matiga utflykter

Kombinera en mysig fika eller lunch med inköp delikatesser till dig själv eller någon du tycker om. Ingelsträde: La Maison Française På den…
» Läs mer
Njud Mat & Vinbar

Restaurangromantik

Ska du överraska din partner med en mysig middag på krogen? Vi listar några av Skånes bästa restauranger med romantisk…
» Läs mer
Lindegrens

Kött i fokus

Vi listar tolv köttbutiker i Skåne där du handlar närodlat kvalitetskött till helgens grillmiddag! Båstad: Lindegrens I den vackra…
» Läs mer
Caféer på Österlen

Caféer på Österlen

Vi listar elva riktigt bra och mysiga caféer, fik och bagerier att besöka på Österlen.  St Olof: Byvägen 35...

read more