Talldungen | Brösarp, Österlen

På Talldungens ombonade gårdshotell i Brösarp njuter du av vackra omgivningar, sover i sköna sängar och äter och dricker du gott. 

Talldungen är ett före detta ålderdomshem som ligger inbäddat i Brösarps vackra landskap. Och nog känns utsikten både fransk och italiensk.

Rummen är smakfullt inredda med detaljer från Byggfabrikens sortiment och handplockade möbler ger varje rum en själfull karaktär.

En vistelse går såklart i maten och vinets tecken, där matsalen spricker i solsken på sommaren och levande ljus när vinden viner ute.

Det är mysigt, gott, roligt och framförallt lyxigt att hänga på Talldungen som aldrig blir sådär stelt utan alltid känns väldigt genuint och äkta.

Och vad behöver du mer än några flaskor vin, en intressant och varierande matmeny, trevlig atmosfär och en “stiff avec” efter middagen? Jo, en fantastisk frukost morgon efter.

Uppdaterad 23 mars 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Café Boule

Maglehem
Café Boule

(5,6 km)
Familjärt, bohemiskt och vedeldat pizza-häng i Maglehem med både konst, boule och livekonserter. Visst är det för de spröda och krispiga…
» Läs mer
Kivikstrand

Kivik, Österlen
Kivikstrand

(8,2 km)
Charmigt och genuint litet badhotell i Kivik på Österlen med personligt inredda rum, bedårande utsikt, trevlig restaurang, mysig terrass och…
» Läs mer
Tryffelsvinet

Kivik, Österlen
Tryffelsvinet

(8,4 km)
Tryffelsvinet är en trevlig och familjär kvarterskrog på Kiviks torg med medelhavsinspirerad mat på menyn. Under högsäsong serveras både lunch…
» Läs mer