Kiviks Hotell | Kivik, Österlen

Välkomnande spahotell i Kivik med bländande utsikt, bra restaurang och vacker italiensk nyrenässans-trädgård med egen bar.

Förutom den magiska utsikten och närheten till Kiviks hamn så bjuder hotellet på 32 trivsamma rum varav 16 av rummen har egen balkong.

Du hittar lugnet på långsam utandning i spa-delen som förutom en varm pool även har två jacuzzi och två olika typer av bastu för frusna själar.

Innan middag så är ett glas av väl vald sort på terrassen ett klassiskt tips, men annars funkar även den övre loungedelen perfekt med sina sköna fåtöljer.

Restaurangen lagar mat med internationell tvist och säker kockhand på lokala råvaror såsom lamm, fisk, gås, vilt, sparris, äpplen och mycket annat beroende på säsong.

Frukosten dagen efter är lika klassisk som musiken som spelas i högtalarna på lagom volym, och visst hinner du en nygräddad frasig våffla till innan vidare färd.

Publicerad 2 maj 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Kivikstrand

Kivik, Österlen
Kivikstrand

(0,3 km)
Charmigt och genuint litet badhotell i Kivik på Österlen med personligt inredda rum, bedårande utsikt, trevlig restaurang, mysig terrass och…
» Läs mer
Tryffelsvinet

Kivik, Österlen
Tryffelsvinet

(0,5 km)
Tryffelsvinet är en trevlig och familjär kvarterskrog på Kiviks torg med medelhavsinspirerad mat på menyn. Under högsäsong serveras både lunch…
» Läs mer
Ekenäs Gård

Kivik, Österlen
Ekenäs Gård

(4,5 km)
På lyxiga och charmerande Ekenäs Gård i Kivik bor du bekvämt i rymliga och modernt designade lägenhetssviter med skog och äng som granne. De…
» Läs mer
Café Boule

Maglehem
Café Boule

(10,0 km)
Familjärt, bohemiskt och vedeldat pizza-häng i Maglehem med både konst, boule och livekonserter. Visst är det för de spröda och krispiga…
» Läs mer