Österlens Kött & Vilt | Brösarp, Österlen

Gårds- och delikatessbutik i Brösarp på Österlen med en fullmatad kött- och charkdisk. 

Har man jobbat i köttbranschen över 40 år så vet man hur kött fungerar åt alla håll och kanter. Detta märks tydligt när du kliver in i det egenbyggda kött- och vilthuset vid den porlande bäcken i Brösarp.

Österlens Kött & Vilt är en gammaldags köttbutik med hederlig och kunnig betjäning som troligtvis kan mer om kundens köttvanor än kunden själv.

Alla råvaror kommer från närliggande producenter i trakten och slaktas på mindre slakterier för att på bästa sätt tillgodose djur, konsument och miljö.

Det finns hängmörad nöt, fläsk och lamm vilket man säljer väldigt mycket av. Vilt finns i säsong och diverse delikatesser fyller hyllorna.

Självfallet säljer man blodpudding i bit med exakt samma recept som vann SM i mathantverk 2018 – varför ändra på ett vinnande recept och ett vinnande butikskoncept?

Publicerad 6 augusti 2021
Uppdaterad 20 januari 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Café Boule

Maglehem
Café Boule

(6,0 km)
Familjärt, bohemiskt och vedeldat pizza-häng i Maglehem med både konst, boule och livekonserter. Visst är det för de spröda och krispiga…
» Läs mer
Kivikstrand

Kivik, Österlen
Kivikstrand

(8,5 km)
Charmigt och genuint litet badhotell i Kivik på Österlen med personligt inredda rum, bedårande utsikt, trevlig restaurang, mysig terrass och…
» Läs mer
Tryffelsvinet

Kivik, Österlen
Tryffelsvinet

(8,8 km)
Tryffelsvinet är en trevlig och familjär kvarterskrog på Kiviks torg med medelhavsinspirerad mat på menyn. Under högsäsong serveras både lunch…
» Läs mer