Kivikstrand | Kivik, Österlen

Charmigt och genuint litet badhotell i Kivik på Österlen med personligt inredda rum, bedårande utsikt, trevlig restaurang, mysig terrass och familjär service.

Det är något med gamla badhotell – minnen, bilder, drömmar om sekelskiftesromantik, synden, maten och viljan av att resa bort ett slag.

På Kivikstrand är det nära till hamnen, till stranden, till avkoppling med bubbel på terrassen, till balkongen med ett glas rosé i lugn väntan på kvällens middag.

Köket lagar klassiska två- eller trerätters med vinpaket eller frival på dryck. Menyn går i säsong med råvaror från hela Sverige och smakrika detaljer från “all around”.

Alla rum och lokaler har varsamt bevarats och renoverats, och gästerna kommer ofta tillbaka till det lilla badhotellet just för att det är så charmigt, genuint och familjärt.

Publicerad 6 augusti 2021
Uppdaterad 20 januari 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Tryffelsvinet

Kivik, Österlen
Tryffelsvinet

(0,4 km)
Tryffelsvinet är en trevlig och familjär kvarterskrog på Kiviks torg med medelhavsinspirerad mat på menyn. Under högsäsong serveras både lunch…
» Läs mer
Ekenäs Gård

Kivik, Österlen
Ekenäs Gård

(4,5 km)
På lyxiga och charmerande Ekenäs Gård i Kivik bor du bekvämt i rymliga och modernt designade lägenhetssviter med skog och äng som granne. De…
» Läs mer