Ekenäs Gård | Kivik, Österlen

På lyxiga och charmerande Ekenäs Gård i Kivik bor du bekvämt i rymliga och modernt designade lägenhetssviter med skog och äng som granne.

De sju sviterna är minutiöst renoverade och inga detaljer har lämnats åt slumpen vilket förstärker intrycket av att du nog vill bo här mer än en natt.

På den fina terrassen sitter du konverserandes med din partner och dricker väl valda moderna viner från vinlistan och njuter av trädens sus.

Restaurangen i Orangeriet bjuder på saftigt surdegsbröd, vispad burrata, enklare chark, god fisk, lokalt kött, hemgjord pasta och smarrig efterrätt.

Och gud nåde dig om du missar frukosten dagen efter med den vackraste tallriken i hela färgspektrumet som intas långsamt långsamt utan en tanke på någonting annat än just frukost.

Hos Ekenäs Gård kan du boka in en middag även om du inte är gäst på hotellet.

Uppdaterad 20 mars 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Tryffelsvinet

Kivik, Österlen
Tryffelsvinet

(4,2 km)
Tryffelsvinet är en trevlig och familjär kvarterskrog på Kiviks torg med medelhavsinspirerad mat på menyn. Under högsäsong serveras både lunch…
» Läs mer
Kivikstrand

Kivik, Österlen
Kivikstrand

(4,5 km)
Charmigt och genuint litet badhotell i Kivik på Österlen med personligt inredda rum, bedårande utsikt, trevlig restaurang, mysig terrass och…
» Läs mer