Tryffelsvinet | Kivik, Österlen

Tryffelsvinet är en trevlig och familjär kvarterskrog på Kiviks torg med medelhavsinspirerad mat på menyn. Under högsäsong serveras både lunch och middag.

Det är exakt såhär man vill att en kvarterskrog ska vara och kännas – personalen är chosefri och lättsam, och inredningen med klassiska bistromöbler och handplockade blommor på borden får alla att känna sig som hemma.

Men viktigaste av allt – på menyn finns något för alla smaker, plånböcker och åldrar. På gulligt blommigt “loppisporslin” serveras bland annat burrata, schnitzel, råbiff, pasta vongole, carpaccio och ja såklart – en hel del rätter med tryffel.

Krogen har under högsäsong öppet både på lunch och kväll – men är det fullbokat går det ofta att köpa med sig ost och chark.

Publicerad 13 augusti 2022
Uppdaterad 20 januari 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Kivikstrand

Kivik, Österlen
Kivikstrand

(0,4 km)
Charmigt och genuint litet badhotell i Kivik på Österlen med personligt inredda rum, bedårande utsikt, trevlig restaurang, mysig terrass och…
» Läs mer
Ekenäs Gård

Kivik, Österlen
Ekenäs Gård

(4,2 km)
På lyxiga och charmerande Ekenäs Gård i Kivik bor du bekvämt i rymliga och modernt designade lägenhetssviter med skog och äng som granne. De…
» Läs mer