Villa Strandvägen | Ystad, Sydkusten

Villa Strandvägen i Ystad är en intim, personlig och kulinarisk ”staycation-pärla” med allt du behöver för att komma bort till något som känns hemma.

Den vackra sekelskiftsvillan puttrar av mys oavsett årstid, även om sommaren vid den egna poolen är som hämtad ur en stekig Hamptons-roman. De sju rummen varierar i storlek men insidan är i grunden samma med sin luftiga känsla av att ingenting är omöjligt.

I köket serveras en säsongsvarierad à la carte eller en välvald femrätters med kockens val och det mesta är odlat utanför fönstret, hämtat från gårdar eller skogar och fält runt omkring Ystad.

Maten lagas med självförtroende utan att “pincett-pilla” för mycket. Med andra ord känns det inte så stelt som det gjorde förr i tiden när fine-dining var synonymt med klirr i porslinet och slips-och kavajtvång. Man vill ju faktiskt bara ramla ner från rummet till en bra middag och en god frukost som sig själv.

Villa Strandvägen har även öppet för hungriga matgäster som inte bor i villan – både under tidiga frukosttimmen och under kvällen.

Info

Också i närheten…

(10 km)
MalmöBrogatan

Malmö
Brogatan

Nyklassiska Brogatan i Malmö är ett sköntstökigt vardagsrum med "bondsk mat", naturliga viner och publik...

read more