Ystad Saltsjöbad | Ystad, Sydkusten

Ystad Saltsjöbad är en omåttligt populär spa- och hotelldestination i Ystad med restauranger, cocktailbarer, stor trädgårdsterrass, flera pooler, gym och padel.

Ystad Saltsjöbad är lite som spa-hotellens svar på berlinska technoklubben Berghain där du kan komma för två dagars häng och aldrig någonsin behöva lämna hotellet (om du nu inte ska bada i havet förstås).

Du glider runt på hotellet löst och ledigt – ligger vid poolen, spelar lite biljard, sitter i bastun med utsikt över havet, drinkar i baren.

Rummen är lantligt inredda och luktar lyxigt marinblått hav även om inte utsikten är just mot havet. Personalen är hjälpsamt närvarande och frukosten är stor, luncherna rejäla och din trerätters till middag är träffsäkert tillfredsställande med fransk-nordisk bistrokänsla. Är du sugen på italienskt så finns även familjekrogen Gildas inne på YSB. I speakeasy-baren blandas det klassiska och moderna cocktails med finess.

Även du som inte är övernattande gäst på hotellet kan besöka Ystad Saltsjöbad för en frukost, brunch, lunch eller middag.

Publicerad 6 augusti 2021
Uppdaterad 17 januari 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)