Skanörs Gästgifvaregård är ett klassiskt “gästis” med genuin atmosfär, boende och svensk-europeisk-matmeny.
Lokalen är varsamt renoverad för att behålla charmen i både restaurang och på hotellrum vilket känns trivsamt och mysigt.
I restaurangen följer den satta gästismenyn de skånsk-svenska husmanstraditionerna baserad på lokala råvaror i säsong. Servicekunskapen är hjärtligt rutinerad, ungdomligt nyfiken och hjälper dig gärna med öl- och vinval till maten.
Orkar du inte en hel meny så kan du välja från à la carten med bland annat vit sparris (i säsong), oxcarpaccio, Skagen, smörstekt marulk, confiterat anklår, oxfilé eller köttbullar med potatismos och alla tillbehören.
Besökarna är familjeblandad och åldersspannet är rejält tilltaget både upp och ner, precis som det ska vara på ett klassiskt skånskt gästis.
Hotellfrukosten intas på systerhotellet Gässlingen.
Uppdaterad 20 oktober 2024