Orangeriet Norrvikens Trädgårdar | Båstad, Bjärehalvön

Vackert beläget orangeri inne på Norrvikens Trädgårdar i Båstad där du njuter av gastronomiska luncher, Champagne och sagolika bakverk.

När du sitter på Orangeriet och blir serverad Norrvikens egen Champagne av den stiliga och alerta personalen får du en känsla av att du befinner dig på ett slott.

Luncherna på Villa Abelin är gjorda med ”råvaror runt hörnet” och är lika färgstarka som trädgården utanför. Kunskapen och nyfikenheten är stor i köket och kommer säkerligen snäppa upp ytterligare nu när kökschefen Anders Dahlbom klivit in som gastronomisk ledare.

Stället har en egen konditor som gör bakelser gjorda för koj- och kungligheter. Du kan bli sittandes länge alltmedan solen skuggar sig fram mellan träd och balkar ovanför.

Orangeriet serverar lunch från påsk till oktober och även om du bara ska äta eller fika så måste du betala entré till Norrvikens Trädgårdar, men det är sååå värt det, lovar.

Publicerad 6 augusti 2021
Uppdaterad 20 januari 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Papas

Bjärehalvön, Båstad
Papas

(2,9 km)
Papas i Båstad ligger fint beläget med utsikt mot havet vilket känns passande med tanke på krogens medelhavstema. Atmosfären är mysig och…
» Läs mer