Hotel Riviera Strand | Båstad, Bjärehalvön

Hotel Riviera Strand i Båstad är ett skönt familjehotell men även en trevlig lunch-och middagsdestination för dig som inte är gäst på hotellet. 

Namnet Riviera återspeglar den finkorniga sandstranden som lockade utländska turister i badkostym till Båstad på det glada 30-talet. Den vackra gamla byggnaden har fått ett modernt art déco-lyft i huvudbyggnaden och utsikten i matsalen är magnifik.

På sommarlunchen finns menyer för både unga och gamla smaklökar med klassiska rätter som grandiosa räkmackor och krispigt ljummen Caesarsallad. Är du mer sugen på burgare och tacos finns det också. Kidsen har barnmeny.

Runt höst, vinter och vår är luncherna mer klassiska och tre till antalet – vegetarisk, fisk eller kött alla dagar i veckan.

Kvällsmenyn är roligt varierande och vinlistan är generöst tilltagen. Servicen är hjärtligt närvarande vare sig du är stor eller liten.

Publicerad 6 augusti 2021
Uppdaterad 20 januari 2024

Info

Också i närheten…

(10 km)
Papas

Bjärehalvön, Båstad
Papas

(2,0 km)
Papas i Båstad ligger fint beläget med utsikt mot havet vilket känns passande med tanke på krogens medelhavstema. Atmosfären är mysig och…
» Läs mer