Gastronomisk matupplevelse i Malmö med en härligt satt säsongsmeny signerad Tareq Taylors team.
Självklart ska alla ”kändiskockar” ha en finkrog och så även Tareq Taylor, som sedan starten på Kockeriet i Malmö 2014 gått från att laga mat med företag och servera luncher nu helt sadlat om till endast kvällar.
Lokalen är gammaldags-modern och du sitter bekvämt under ljusa lampor och blir serverad perfekt lagom stora gastronomiska upplevelser med råvaran i fokus, både gällande närhet och säsong.
Sittningen börjar lätt subtilt och spartanskt med tre mindre snacks och brödservering, för att sedan övergå till de ”riktiga rätterna” som både andas hav, fält, åker och världen, allt beroende på årstid. Vill du växla upp på lite dyrare viner så hjälper den närvarande personalen dig med bravur på både klassiskt och modernt.
Den som går på Kockeriet och hoppas få se Tareq Taylor stå och skramla i köket lär bli besviken, eftersom han är fullt upptagen med att vara just Tareq Taylor. Däremot tar hans handplockade personal och kockar väl hand om både dig, ditt sällskap och alla era hungriga smaksinnen.
Uppdaterad 17 januari 2025