Dumplingskrogen Såjja är både kinesiskt genuin och äkta skånsk med sina handgjorda och vällagade rätter med lokala råvaror.
Hantverket sitter i generna på kocken Liu Jian som gör krispiga wontons, fluffiga bao och dumplings från grunden som ångas till perfektion.
Förutom ovan rätter hittar du även smårätter, så kallade xiao chi. Bland annat finns tofusallad, friterad popkorn-kyckling, gurksallad med vitlök och friterad lotusrot.
Bland de större rätterna kan man beställa seabream med grön chili och ingefära och härligt öl- och sojabräserat fläsk som intas som soppa, med eller utan ris.
Förutom klassisk öl finns både kinesisk Tsingtao och Beerlao från Laos som passar perfekt till den salta, mustiga och umamikryddiga maten.
Lokalen är stor, luftig och andas hotellounge, vilket inte är så konstigt eftersom hotellet TwentySix huserar i byggnaden. Såjja kör förutom middag även helglunch, fika och AW.