Trevlig deli-krog i Lomma med köttfokus som kör otroligt vällagade luncher och som på kvällstid skiftar till ett klassiskt steakhouse där gästen själv väljer kött från den välfyllda kylen.
Lokalen är avskalat nordisk i sin utformning med sina ljusa träbord och svarta pinnstolar, även om golvet för tankarna till en marockansk saluhall. Stämningen är glad, lokal och hemtrevlig.
Under luncherna är utbudet allt från klassisk husman till asiatiska sallader. På kvällen väljer du en satt trerätters eller fritt från á la carte-menyn där du hittar all sorts kött.
På lördagar och söndagar kör Slaktaren helglunch där du både kan välja burgare, helgens fisk, sallad eller en köttbit. Vill du bara droppa in på ett glas och lite snacks, några ostron eller en charkbricka tar du plats i baren.
Ölutbudet är gediget – från klassiska lager till mer modern hantverksöl, delvis lokal. Vinlistan är rejält tilltagen vilket också känns roligt vare sig du dricker glas- eller flaskvis.
Uppdaterad 17 oktober 2024